Qui som - Asesoria|SRB Assessors

QUI SOM
SAUMOY, RIBÓ I BAIGES ASSESSORS és un prestigiós despatx que realitza Serveis professionals d'Assessoria i gestió empresarial, especialment aquells que estan relacionats amb la comptabilitat, la fiscalitat, els assumptes laborals i els de l’àmbit jurídic i mercantil.

La nostra sòlida posició s'ha assolit gràcies a un treball constant desenvolupat durant més de 40 anys pels socis, l'equip de professionals i el personal que integren el despatx i que actuen d’acord amb valors com ara: la integritat, la responsabilitat i l'estudi i la defensa dels interessos dels nostres clients.

La nostra satisfacció més gran és el reconeixement per part dels nostres clients, de qui rebem mostres de fidelitat i de confiança d’una manera constant. Sabem que això només és possible gràcies a un tracte molt personal dels assumptes que ens confien els nostres clients, als quals se'ls aplica un eficaç model de treball que abraça tots els requisits establerts pel sistema de qualitat autoimposat per la Direcció del despatx i pel certificat segons la norma ISO 9001.

Per donar resposta ràpida i eficaç als nous reptes que van apareixent sense parar en el nostre entorn socioeconòmic, a SAUMOY, RIBÓ I BAIGES ASSESSORS estem atents a l'evolució del mercat i als canvis legislatius que afecten els nostres clients.

Li agraïm la seva visita i us convidem a conèixer la nostra empresa, així com els serveis que podem realitzar per a vostè i el seu negoci.